Gyakran ismételt kérdések

Árainkat megtekintheti az Áraink menüpont alatt, vagy válassza ki a Termékeink menüpontot ahol megjelennek a termékek képei. Ezek egyikére kattint, amelyik iránt érdeklődik, akkor a leírás részhez fog kerülni. A leírás fül mellett találja az árlista fület ahol minden termék ára gyártási ideje, sos gyártási ideje és felára megtalálható. 1-2 db termék esetén nincs értelme külön árajánlatot kérnie, ugyanis az árlistánk minden esetben friss, így ugyanazt tudjuk leírni, amit Ön is lát fent az áraknál. Minden esetben a weboldalon található árak az érvényesek! Az árajánlatok aznapra érvényesek. Amennyiben másnap adja le a rendelést és pont változtak a beszerzési árak akkor az új árak lesznek érvényesek minden esetben.
Árajánlatot kérhet a Kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségek egyikén. Továbbá megtalálja az árainkat a termékek alatt a leírás melleti árlista fülön. 1-2 db termék rendelése esetén nem tudunk mennyiségi kedvezményt adni, ezért kérjük ilyen mennyiségeknél ne is kérjen ajánlatot, mert ugyanazt tudjuk adni amit a weboldalon is látnak. Minden esetben a weboldalon található árak az érvényesek! Az árajánlatok aznapra érvényesek. Amennyiben másnap adja le a rendelést és pont változtak a beszerzési árak akkor az új árak lesznek érvényesek minden esetben.
Minden termék esetében más a standard gyártási idő. Amennyiben ennél hamarabb van szüksége rá azt 20% SOS felár ellenében általában tudjuk teljesíteni egyeztetett határidőre. Amennyiben sűrgős gyártásról van szó mindenképp telefonon keressenek először.
Minden estben az alapértelmezett átvételi cím a műhelyünk: 1047 Budapest, Gárdi Jenő utca 14. – Nyitvatartási időben Egyéb esetben kérésre meg tudjuk oldani a székhelyünkön is az átvételt. 1145 Budapest, Amerikai út 19. – Erre a lehetőségre minden esetben csak és kizárólag egyeztetés után van lehetőség, ugyanis a műhelyből ide kell szállítani a terméket ami plusz időt vesz igénybe.
Igen, szerződött futárunk 72 órás átfutási idővel leszállítja Budapesten belül és vidéken egyaránt a rendelést. Nagyon ritka esetben már fordult elő, hogy nem ért oda a termék időben, ezért a Full-Dekor Kft semmilyen felelősséget nem tud vállalni, mivel a szállító cég egy tőlünk teljesen függetlenül működő NEM általunk üzemeltetett futárszogálat.
Cégünk forgalmazz rollupokat, névjegykártyát, szórólapot, molinót, plakátot, sajtófalat, pultot és strandzászlót it is. Ezenkívül Online Arculat és Design tervezéssel is foglalkozunk. Tekintse meg további termékeinet a Partnereink menüpont alatt.